myspace backgrounds
Myspace Backgrounds

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Αφετηρία!


Εδώ και 2 χρόνια διαβάζω συστηματικά blogs ανθρώπων,εκ των οποίων γνωρίζω μόνο τον έναν σε προσωπικό επίπεδο..Τον τελευταίο χρόνο περνούσε η σκέψη από το μυαλό να αποκτήσω κι έγω τον τίτλο της blogger (κλαπ,κλαπ,κλαπ) και σήμερα χωρίς να το πολυσκεφτώ,το έκανα!Δεν μπορώ να πω πως νιώθω σαν να πραγματοποιείται ένα όνειρο ζωής!Δεν ξέρω ποιος λόγος με έκανε να το κάνω,μιας και δεν χειρίζομαι άπταιστα αυτό το πραγματάκι και αφετέρου αρκόυμαι στο να ζαλίζω με τις υπερφλυαρίες μου τους γύρω μου!
Όπως και να΄χει,το έκανα τώρα,μη ζητάτε τα ρέστα!Ααααα!Ακόμη δεν αρχίσαμε!Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος!Σας ευχαριστώ που επιλέξατε να διαβάσετε έστω την έναρξη αυτο του χαζοblog μου και επειδή βλέπω κάποια blog με εικόνες ως φόντο και μουσική και ζήλεψα (ναι,ναι,είμαι κι από αυτό!),αν υπάρχει κάποιος-α που μπορεί να με βοηθήσει στο να το κάνω,θα χαιρόμουν πολύ!Ακόμη δεν ήρθα και άρχισα τις απαιτήσεις μου..
Να είστε καλά!

2 σχόλια:

cummulus είπε...

Τα μπλογκ που έχουν φόντο με εικόνες κλπ, τα βρίσκεις ελεύθερα στο διαδύκτιο χτυπώντας στο google 'free template" ή blogs template", αρκεί να είναι free.
Πολλά όμως δημιουργούμ προβλήματα, γι΄αυτό πρίν κάνει οποιαδήποτε αλλαγή να κρατάς ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αντίγραφο της σελίδας σου.
Επίσης καλό είναι να ψάχνεις για TEMPLATE (πρότυπα) από αυτά που είναι προτεινόμενα για τον blogger και όχι για το wordpress.
Οι διαδικασίες δεν είναι τόσο δύσκολες όσο φαίνονται. Βρες εσύ το πρότυπο που σ' αρέσει, και στείλε με μέιλ, να σου πώ τι να κάνεις αν συνατήσεις πρόβλημα.

Vangel Greko είπε...

Τι υπέροχο καλωσόρισμα!!

Πέρασε κιόλας ένα χρόνος "ταξιδιού" μικρό υπέροχο "ονειράκι"

Τα σέβη μου!!