myspace backgrounds
Myspace Backgrounds

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

Η ηχώ μιας πριγκίπισσας!




Μια φορά κι έναν καιρό σε μια πόλη μακρινή ζούσε μια πριγκίπισσα. Από τα παιδικά της χρόνια ,όμως, φαινόταν πως διέφερε από τις άλλες πριγκίπισσες. Ασχολούνταν με βιβλία, τραγουδούσε την αγάπη  και χόρευε την ελπίδα, όσο οι άλλες πριγκιποπούλες γυάλιζαν τις χρυσές κορώνες τους και ανέμιζαν τα φανταχτερά φορέματά τους.
Με τον καιρό η πριγκίπισσα αποδείχθηκε με τους τρόπους της ακατάλληλη για τη θέση της. Ένα βράδυ διώχθηκε κρυφά από το παλάτι και κανείς δεν ρώτησε ποτέ γι’ αυτήν. Η πριγκίπισσα πληγώθηκε πολύ, αλλά κατά βάθος ένιωσε για πρώτη φορά ελεύθερη, έχοντας μοναδικά εφόδια την αγάπη και τη γνώση.
Ταξίδεψε σε πολλούς τόπους, γνώρισε πολλούς ιππότες, οι οποίοι, είτε τη περιγελούσαν επιδεικτικά, βλέποντας τη ταλαιπωρημένη όψη της, είτε την αγνοούσαν πάνω στα περήφανα άλογα τους. Κινδύνεψε από δράκους και κακές μάγισσες, οι οποίοι, ακούγοντας τα τραγούδια της για αγάπη, την εκδικούνταν  με φλόγες και ξόρκια.
Η πριγκίπισσα συνειδητοποίησε για πρώτη φορά στη ζωή της πως όντως διέφερε.. και τότε ένιωσε πραγματικά μόνη.. Δεν το έβαλε όμως κάτω, πρόσθεσε στα τραγούδια της, που μέχρι τώρα εξυμνούσαν μόνο την αγάπη, και τη μοναξιά. Και τραγουδούσε έντονα, πεισματικά και ασταμάτητα, αλλά ψιθυριστά..
Ξεπερνούσε τα εμπόδια που συναντούσε με όπλο την ηχώ της φωνής της. Η μελωδία των τραγουδιών της έγινε η ασπίδα της!
Η πριγκίπισσα ταξίδεψε σε βουνά και θάλασσες...Ακόμη θα τη δεις να περιπλανιέται με το βρώμικο ,καλοραμμένο, ροζ φόρεμά της.. Κι αν την αναγνωρίσεις και νιώσεις το τραγούδι της, πλησίασέ τη χωρίς να τη τρομάξεις και απλώς πιάσε τον ρυθμό του τραγουδιού της.. Τότε οι στίχοι θα φέρουν την Άνοιξη και οι νότες τα λουλούδια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: