myspace backgrounds
Myspace Backgrounds

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

aye aye captain

Kαλησπέρα καλησπέρα!!
(που λέει και ο Θεοδωράκης)!!
Ξέρω,πάλι χάθηκα,πλέον δεν προκαλεί εντύπωση,αλλά τι να κάνω;;Φιλοξενούσα το αδέρφι μου!!Είχε πήξει στας Αθήνας και ήρθε και έκανε πλιάτσικο κανονικό στη ζωή μου!!Αυτά είναι τα προνόμια αυτών που έχουν συγγενείς εκπαιδευτικούς σε νησιά βλέπεις!!Όχι ρε,δε γκρινιάζω!!Εγώ κι αν το χάρηκα!!Το pc άνοιγε μόνο για μουσική,η tv έχει κλείσει εδώ μήνες τώρα και σταθεροποιεί το σπασμένο ράφι (καλλιτεχνία ζημιάς) και η ζωή κυλάει με τα πάνω και τα κάτω της.
Ναι υπάρχουν πάνω!!Πώς βρέθηκαν δηλαδή τα κάτω εκεί;Κάποτε πού βρίσκονταν;
Θες να μάθεις νέα τώρα εσύ,ε;
Ξεκινώ απ΄τα εν οίκω:
Είμαι καλά!!Μετά το Πάσχα έχει επέλθει ηρεμία,η οποία πότε φαινομενική,πότε ουσιαστική,με καλύπτει.Τα νέα μέτρα περί συγχωνεύσεων και μειώσεων των σχολείων τρίζουν και τη δική μου καρεκλίτσα,που θα πει,κρεμάω το δισάκι μου,παίρνω τη πραμάτεια-προίκα μου (που χρόνια τώρα γυρονησοφέρνω) και δρόμο κι από 'δω!Θα μου πεις <<Αυτό δεν ήθελες;>>!Εμ αυτό ήθελα,αλλά όταν το μέτρο σύγκρισης παζαρεύει νησιά τύπου Χάλκη,Σύμη,Κάσο και γενικώς νησιά κατηγοριάς "Τέρμα Θεού,αρχή Αλλάχ",δεν το ξανασκέφτεσαι;Φορτώνω λοιπόν!!Μode πακεταρίσματος πάλι!Τι να κάνεις;Δόξα τω Θεώ να λέμε και πάλι!!Μη ρωτήσεις πού θα πάω,είναι έκπληξη του Υπουργείου μάλλον για τα γενέθλιά μου που -πλάκα πλάκα συμπέφτουν με τις τοποθετήσεις-!(κλέινω το θέμα γρήγορα,μιας και είναι χιλιοειπωμένο και κουράζει!)

Κλείσαμε και φέτος!!Πάει κι αυτή η σχολική χρονιά!Τα 17 μούτρα που έβλεπα κάθε μέρα με αποχαιρέτησαν,με φίλησαν,ανταλλάξαμε ευχές και  για μία ακόμη φορά ευχαρίστησα τον Θεό που μου έφερε αυτό το επάγγελμα στο δρόμο μου.Αν μπορείς να ξεκλέψεις λίγη απ'τη μαγεία της απιδικής ηλικίας,δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο!Να είναι καλά και να ακολουθούν τα μονοπάτια που έχουν "καρδιά"!Αυτή ήταν η ευχή μου!
Περιμένουμε και μπεμπέ!Αυτό δε πρέπει να σου το ανέφερα!Η φιλενάδα μου,αυτή η θεότρελη συμφοιτήτρια και πολύ καλή φίλη,βάλθηκε να γυρίζει κι ένα μωρό από νησί σε νησί,εκτός απ'τη βαλίτσα της και τον πλέον άντρα της και τα κατάφερε!(αστειεύομαι,μπας και εξεικοιωθώ μαζί του)!Όταν το άκουσα,γέλασα.Παραήταν αστείο για τα δεδομένα μου.Αφού μου το επιβεβαίωσε όλη η οικογένειά της,μιας και ο λόγος της δεν έφτανε για τα αυτιά μου,ήρθε η χαρά.Αληθινή χαρά,αγνή!Το ήθελε,της ταιριάζει και ο άνθρωπος που είναι δίπλα της έχει απ'τις καλύτερες καρδιές που έχω γνωρίσει.Καλά,αν με ρωτήσεις και τώρα,100% δεν το έχω πιστέψει,είναι μέχρι να το δω φαντάρο λέει (αγοράκι γαρ)!!Σε αυτό το σημείο θέλω να εστιάσω.Για σένα μπορεί να είναι νορμάλ!Μία ακόμη κοπέλα τόλμησε στους δύσκολους καιρόυς να φέρει ένα πλασματάκι,οκ!Ρουτίνα.Για μένα όμως είναι η Ε.η φίλη μου,η συνομήλική μου.Το καταλαβαίνεις;;Κάνω σαν χαζό τώρα,αλλά είναι το πρώτο κρούσμα εγκυμοσύνης από φίλη,που χτυπάει το κουδουνάκι <<Μεγάλωσες,βάλε σε μία σειρά τη ζωή σου>>.
Αυτά τα κουδουνάκια που λες,είναι ύπουλα.Δεν τα αποκαλούν τύχαια <<σήματα κινδύνου>>!Κρύβουν κινδύνους.Μπορείς,αν σου δώσουν μία δυνατά στο κεφάλι,να κάνεις τα μεγαλύτερα λάθη,από πίεση,ανασφάλεια,μοναξιά.Η ζωή είναι απρόβλεπτη.Μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να σου πει <<βγάλε μία κόλλα χαρτί και γράψε ό,τι ξέρεις>> (ατάκα φίλου)!Η μαγκιά είναι να ακούσεις το σωστό καμπανάκι και να το χτυπήσεις μόνος σου τη σωστή χρονική στιγμή.Δρόμος δεν υπάρχει.Τον δρόμο τον φτιάχνουμε μόνοι μας.Η ζωή είναι κυρίως ανθρωποκεντρική.
Και όσο περιμένουμε τον άντρα της φίλης μου να βγει (τον Νοέμβρη με το καλό),διαμαρτυρόμαστε κιόλας.Καθείς με τον τρόπο του.Θεωρίες πολιτικής δεν έχω.Κάπου στον  (Αμερικλάνο) http://ameriklanos.blogspot.com/ διάβασα κάτι σχετικό και ταυτίστηκα απόλυτα μαζί του.Θεωρίες και λύσεις έχουμε λίγο πολύ όλοι.Άλλο διαμαρτύρομαι,δείχνοντας την ενόχλησή μου,άλλο πετάω ό,τι μου έρχεται στο κεφάλι σαν σωτήρας της χώρας.
Στα μεγάλα αστικά κέντρα γνωρίζουμε τη κατάσταση με τους διαμαρτυρόμενους.Στη παραμεθόριο μας έχουν βάλει τα γυαλιά οι παππούδες κι οι γιαγιάδες πηγαίνοντας συστηματικά στη πλατεία,όσο η γενιά των 20/25/30/40 αράζει στις παραλίες κοζάροντας τουρίστριες.Με κατσαρόλες και μούτζες καμία χώρα δε πήγε μπροστά,αλλά,απ'ό,τι φαίνεται,κι η κατσαρόλα θέλει συνείδηση.
Σε λίγες μέρες φεύγω απ'το νησί..Ξέρεις,ερχόμενη εδώ,είχα την αίσθηση ότι πάω σε ένα ξερονήσι με ένα τρελοκομείο πάνω (!!) Η τρέλα είναι έξω.Στα γεγονότα που βλέπεις γύρω σου,που ακούς,που διαβάζεις,ακόμα και στις σκέψεις που καμιά φορά κάνεις.Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της λογικής.Η μία διακρίνει την άλλη και μπερδεύονται είτε εσκεμμένα,είτε ασυναίσθητα.Σε μικρές ή μεγάλες δόσεις την έχουμε ανάγκη.
Μου λείψατε πραγματικά πολύ,άσχετο,αλλά μόλις μου ήρθε!Μου έλειψε η όλη διαδικασία εδώ μέσα.Η ζωή μου είναι λίγο κουτουρού με μετακομίσεις,ταξίδια,μπάρκαρε-ξεμπάρκαρε,κτλ κι έχει κι έναν τεράστιο ήλιο έξω που με ζαβλακώνει και γουστάρω κιόλας!!
Αρχές Ιουλίου πάω Ισπανία!Λέω να γίνω η νέα μούσα του Αλμοδοβάρ για ένα έξτρα χαρτζιλίκι και μετά να κάνουμε μεγάλα πάρτυ και να τα πίνουμε παρέα!Εεεεέλα που δεν σου άρεσε!!!
Να είστε όλοι καλά!!Καλές διακοπές σε όσους η άδειά τους ξεκινάει αππό τώρα!!Καλά μαυρίσματα κορίτσια και καλές τύχες αγόρια!!Χαχαχα!!
Φιλιά πολλά και να περνάτε σούπερ!!!!
☻/
/▌
/ \ Holaaaa!!!!


16 σχόλια:

IonnKorr είπε...

"Εμ αυτό ήθελα,αλλά όταν το μέτρο σύγκρισης παζαρεύει νησιά τύπου Χάλκη, Σύμη, Κάσο και γενικώς νησιά κατηγοριάς "Τέρμα Θεού,αρχή Αλλάχ",δεν το ξανασκέφτεσαι;"

Πολύ αισιόδοξη σε βλέπω.

-Το Καστελόριζο, η Ρω γιατί λείπουν???
- Το Καστελόριζο, η Ρω γιατί λείπουν???
-Το Καστελόριζο, η Ρω γιατί λείπουν???
- Το Καστελόριζο, η Ρω γιατί λείπουν???
-Το Καστελόριζο, η Ρω γιατί λείπουν???
- Το Καστελόριζο, η Ρω γιατί λείπουν???

Dreameraki είπε...

Με πρώτο σχόλιο εσένα..τύχη βουνό!!!!!!
Τι κάνεις;;

Ανώνυμος είπε...

Hola!!!

Ωραία τα νέα σου, μια χαρά σε βρίσκω και χαίρομαι.
Κι εμείς εδώ στη ζέστη, έχει κολλήσει ο πισινός μου στην καρέκλα τη δερμ'ατινη κι αναρωτιέμαι πότε επιτέλους θα αράξω σε μια σεζλόνγκ, έστω και κάτω στην αμμουδιά καθόλου δε με χαλάει.
Καλά να περάσεις στην Ισπανία. Δε μας είπες πού θα πας αλλά όπου και να πας είναι όλη πανέμορφη!

Un beso guapa!

BUTTERFLY είπε...

Καλως την κουκλα με τα ομορφα τα νεα και τη ζωντανια! Υπεροχη η ευχη που εδωσες στους μαθητες σου! Το αγαπας αυτο που κανεις και φαινεται!Φιλια!

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

Πάλι φεύγεις;;;;;
Από τα υποψήφια μέρη, η Σύμη πλεονεκτεί, γιατί την συμπαθώ ιδιαίτερα (μαζί με Λειψούς και Αρκιούς).
Και....πού'σαι! Την Ισπανία να την προσέχεις! Κυκλοφορούν Πακιστανάκια, σαν γυφτάκια!!!!!!!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ (από σήμερα αρχίζει)!!

elena porcupine είπε...

Καλά το ό,τι μου έλειψες πάααααααρα πολύ, είναι αυτονόητο.Κι εμένα με έχει πιάσει μια μαυρίλα και μια κατάθλιψη κι επειδή δεν θέλω να γράφω μίζερα πράγματα, προτίμησα την αποχή για λίγο.Είναι και περίοδος που όλοι λίγο,πολύ λείπουνε, οπότε μικρό το κακό...

2 βδομαδούλες τα πέρασα υπέροχα κι ελπίζω να φτάνουν αυτές οι μέρες να με κρατήσουν για το υπόλοιπο του καλοκαιριού, γιατί δεν το βλέπω για κάτι άλλο!!!

Άντε μπορεί να βολέψει να τα πούμε κι από κοντά.Άλλαξα εταιρία κινητού και περιμένω να τελειώσει η διαδικασία.Θα σου στείλω το νέο μου νούμεροαπό βδομάδα!

Φιλιά πολλά και καλή επιστροφή!!!

:-)

kariatida62 είπε...

Bρε Ντριμερίνα μου!Είσαι απίστευτη!
Είσαι γλύκα!!! Είσαι απόλαυση!!!
Οπως εσύ απο τα παιδάκια που σε τριγυρίζουν και σου δείνουν ζωή, έτσι κι'εγώ τώρα πήρα ζωή που σε διάβασα!
Είσαι η ίδια η νεότητα με την δύναμή της!!!
Νάσαι καλά κοριτσάρα μου! Νάσαι καλά!
Καλό καλοκαίρι να περάσεις...και μη μας ξεχνάς!
Έλα πού και πού και σε μας πίσω τα γερόντια να μας ανασταίνεις!
Πολλά-πολλά φιλιά!

D.Angel είπε...

Πάλι ετοιμάζεις βαλίτσες;
Απ τη μία σε ζηλεύω κοριτσάκι
Θα δεις όλη την παραμεθόριο
με τη δουλειά σου! Ελαααα...
δεν θέλω γκρίνιες :)
Μικρή είσαι ακόμα!
Εχεις καιρό να ταχτοποιήσεις
τη ζωή σου! Μια χαρά θα πάνε όλα!
Οσο για την Ισπανία...
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥΩ
Γκρρρρρρρρρ Χα χα χα χα χα
Φιλιά πολλά γλυκιά μου
Να περάσεις ένα όμορφο
και ξεκούραστο καλοκαίρι!

HOLAAAAAAAAAAA

Λόλα είπε...

Τωρα να το θεωρησω τυχαιο που χθες σου εκανα το σχολιο και σημερα εκανες αναρτηση? Ε? Ε? Ε? :Ρ
Welcome back κοριτσαρα μου!!! <3

Εγω ενα μονο θα σχολιασω: χαρα στο κουραγιο σου που καθε χρονο μαζευεις την "προικα" σου και την μετακινεις ανα την Ελλαδα!
Επισης, αυτο το σοκ με τις φιλες που αρραβωνιαζονται-παντρευονται-γεννανε το εχω παθει κ εγω και ακομα το παθαινω... Φρικη! :Ρ
Καλα.. σχολιασα 2, μη βαρας ντε! :Ρ

Ενταξει, σε μισω λιγο (τοσο δα) που πας Ισπανια, αλλα η χαρα μου ειναι τοσο μεγαλη που ξαναγυρισες, που το παραβλεπω! :Ρ
Καλα να περασει ζουζου μου και αμα λαχει, τυλιξε μου εναν Ισπανο, θα τον φαω σπιτι! Χαχαχαχα!

Επισης, γαματη η γελοιογραφια! Πεθανα! Χαχαχα!

Πωωωωωω.. τη πολυλογια ειναι αυτη που με επιασε? Ειναι μαλλον γιατι εχω καιρο να αφησω σχολιο στο μπλογκ σου.
Καλα σκαω! :Ρ
Μακια πολλα πολλα πολλα!!!! :)

(Δεν εχω ξανααφησει τοοοοσο μεγαλο σχολιο πουθενα ποτε πριν! :S )

Λόλα είπε...

*(σκατα... εκανα και ορθογραφικο.. πφφφφ
"Τι πολυλογια" ηθελα να γραψω)

Dreameraki είπε...

@AnD,
καλώς το γειτονάκι!!Εσύ θα εκτιμήσεις περισσόετρο τις διακοπές σου,πίστεψέ με!!Πάω Βαρκελώνη και λίγο Μαδρίτη,που λες!!Θα τα βροντήξω όλα κάτω και θα φύγω :Ρ
Να μου είσαι καλά και δεν χανόμαστε,ε;Φιλάκια!!!

@Βutterfly,
τι κάνει η μανούλα;;Ερωτευμένη με το νέο ρόλο;;!!Το αγαπάω το άτιμο,ναι!!Θα περάσω να μάθω νέα σου!!:*

@Δυσπιστάκο μουυυυυ!!!
Χαχαχα!Πάλι,πάλι!!Φευγάτη εντελώς!!Στη Σύμη να πας εσύ!Άκου Σύμη!!Άλλο να σκαφάρεις εκεί,κι άλλο να βγάλεις χρονιά!!!(Για Λειψούς-Αρκιούς,ούτε καν σχολιάζω!!)Πακιστανάκια,ε;;Χαχαχα!!Βρήκε ο γύφτος τη γενιά του που λέμε!!Ξεκινάς διακοπές;;Η καλύτερή σου!!!Να περάσεις όμορφα και περιμένω νέα!!

@Πού ήσουν 2 βδομάδες,κυρία Πόρκου;;Θα μου πεις,πέρνα να μάθεις,οκ!Αλλά μιας και το ανέφερες πες μου κιόλας!!Ααααα,δε θέλω μαυρίλες!!!Στείλε νούμερο και δε θέλω αν και μα,μου!Ενάμιση μήνα θα είμαι πάνω,είναι δυνατόν;;!!!

@Κάρυ,το γερόντι είσαι εσύ;;!!Θα με χαζέψεις;;Ξέχασες τη θραύση σου στην Ιταλία;;!!!Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφα λόγια!!!Πάρα πολύ!!Κάτι μου λέει πως τα εννοείς!!!:Ρ Δεν σας ξεχνάω!!Με τίποτα!!Πάλι με χρόνια με καιρούς..!!Να περνάς σούπερ και να εμφανίζεσαι να με τονώνεις!! :)

@Αγγελάλι μου γλυκό,
τι ζηλεύεις ήθελα ακριβώς να ΄ξερα!!Μπορώ να δω τη παραμεθόρια σε 2ήμερα,όχι σε χρονιές τη τύχη μου!!Πφφ!!Τέλος πάντων!!Τώρα Ισπανία φιλενάδα!!Γούστα λέμε!!Κάθομαι και μαθαίνω ισπανικές στάνταρ λέξεις,τόση τρέλα!!Τα σκυλάκια τι κάνουν;Η φαμίλια;Διακοπές;Κρήτη;;

@Λόλααααααααααααααααααα!!!
Το 'ξερα πως δεν θα το άφηνες να πέσει κάτω αυτό με το σχόλιο!!Μήπως να σου τυλίξω κανέναν Λεριό;;Συμφέρει περισσότερο στο κούριερ!!Η γελοιογραφία είναι από το 1/θέσιο Θεσσαλονίκης,80.000 μαθητές!Χαχχαχα!Μη το γελάς,σε λίγο θα το δούμε κι αυτό!!Τι κάνεις;Πώς είσαι;Μαυρίζεις και πας;
(θέλω το τηλ σου!Στείλ'το μου στο mail)ΝΑΙ ΑΠΑΙΤΩ!!

Λόλα είπε...

Ισπανο ειπαμε.. μην κανεις την Κινεζα! :Ρ
Καλα κ εσυ με τον πονο μου παιζεις? Δεν εχω βαλει ουτε τα ποδια μου μεσα στη θαλασσα ακομα! :S
Το τηλ ειναι δικο μου και δεν στο δινω! Αμα στο δωσω τι θα εχω εγω μετα? :ΡΡΡΡΡΡΡ

Λόλα είπε...

Εχεις μειιιιιιιιιλ!!! :)

D.Angel είπε...

Ζηλεύω την ανεμελιά της ηλικίας και τις ανύπαρκτες άγκυρες!Οφουυυ γεράματα λέμε!
Χα χα χα χα τα σκυλάκια και η φαμίλια είναι μια χαρά!Δεν έχω κανονίσει τπτ
για διακοπές. Οτι μου ρθει τελευταία στιγμή! Η Κρήτη είναι στανταράκι αλλά
φέτος λέω να πάω και πουθενά αλλού!
Θα δω! Καλά να περάσεις γλυκιά μου
Φιλιά πολλά

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΝΕΑ.
ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!
ΕΙΧΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ.
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΤΥΧΕΡΗ:)))))

Vangel Greko είπε...

Καλή ξεκούρασηηηηηηηηηηη!!

με τρέλα & χαμόγελοοοοοοοοο!!