myspace backgrounds
Myspace Backgrounds

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Υπάρχουν άνθρωποι που πεινούν μονάχοι!

Eπέστρεψα!
Χάθηκα λίγο αυτές τις ημέρες,αλλά μέσα στη νηστεία,ήταν και η απομάκρυνση του υπολογιστή από τα χέρια μου!
Επέστρεψα,λοιπόν!Βλέπω ήδη το δάκρυ να κυλάει από τη συγκίνηση!
Επέστρεψα και είμαι κατά 3 κιλά βαρύτερη-κάτι που το χρειαζόμουν μεν,αλλά όχι εκεί ακριβώς που τα έβαλε δε!
Επέστρεψα χωρίς τα φαγητά της μαμάς αυτή τη φορά,μιας και μου τα πήραν στο αεροδρόμιο-γιατί,μετά απο 7 χρόνια που τα τραβολογάω ως χειραποσκευή στο αεροπλάνο,τώρα θυμήθηκαν πως θεωρούνται ύποπτα ως εκρηκτικά,βόμβες ή υποψία μήπως κρύβω κανέναν Ταλιμπάν μέσα στο παστίτσιο!Είχα ήδη καθυστερήσει,αλλιώς θα διεκδικούσα το  άδικό μου!
Επέστρεψα και με περίμεναν δουλειές του σπιτιού και-όπως λέει και το ζώδιό μου-δεν μπορώ να ηρεμήσω,όταν δεν υπάρχει τάξη γύρω μου!
Τάξη είπα!Έχω και μια τάξη εγώ..Άντε ξανασυνήθισε το πρωινό ξύπνημα στις 6 το πρωί!Πέρισυ,σαν πρώτη χρονιά που θα δούλευα,ο μπαμπάς μου βρήκε ως ιδανικό δώρο να μου κάνει ένα ξυπνητήρι!<<Η εκδίκηση του πατέρα για τα τόσα χρόνια που ξυπνούσες αργά>>!Φέτος πάτησα για πρώτη φορά το κουμπάκι on και όσο σκέφτομαι ότι θα χρειαστεί να το ρυθμίσω πάλι,κάτι μέσα μου μετράει αντίσροφα τις ώρες που μου απομένουν!Και άντε καλά όταν σε πιάνει ύπνος,όταν σε θέλει με τίποτα;Όταν πιέζεις τον εαυτό σου να κοιμηθεί και τίποτα;Όταν μετράς προβατάκια,τα ξαναμετράς μήπως ξέχασες κανένα,τα βάζεις να βοσκήσουν,άντε και τα κουρεύεις κιόλας και πάλι τίποτα;Τι κάνεις τότε;Παρακαλάς όλους τους αγίους,τους οσίους και τους οσιομάρτυρες να μη κοιμηθείς μισή ώρα πριν το αναμενόμενο ξύπνημα και μετά τρέχεις σαν τη παλαβή!(Έχω να θυμάμαι πολλές τέτοιες στιγμές)!Έτσι βλέπω να είναι τα επόμενα βράδια μου,μιας και έχω βγει εντελώς ξυπνηματοπρογράμματος.
Επέστρεψα και εκτός από ένα σπίτι βρώμικο,βρήκα ένα σπίτι άδειο!Και όσο σκέφτομαι ότι οι δικοί μου είναι μαζεμένοι όλοι μαζί και εγώ λέιπω,διαπιστώνω πόσο ανάγκη τους έχω.
Επέστρεψα και σαν το στομάχι επίτηδες να πεινάει,ενώ φρόντισα να σκάσω στο φαί το μεσημέρι στο σπίτι,ενώ δεν δικαιολογείται να πεινάω,σαν να μου λέει <<Χε,χε,σήκω τώρα να μαγειρέψεις μόνη σου!>>Και όσο σκέφτομαι ότι οι υπάλληλοι του αεροδρομίου ίσως να χωνεύουν το παστίτσιο το ΔΙΚΟ ΜΟΥ,εκνευρίζομαι και εύχομαι να μη μπορούν να κοιμηθούν για 3 νύχτες από το φούσκωμα!
Επέστρεψα.Αυτό ήθελα να δείξω με όοοοοοολα αυτά!
Υπόσχομαι να διαβάσω όλες τις αναρτήσεις αυτών που παρακολουθώ!
Καλό βράδυ,πάω να πνίξω τον πόνο μου στα μπισκότα που ξέμειναν στο ντουλάπι!

(Άσχετο1:Άνοιξα τις προάλλες κάτι περσινές σημειώσεις,που εν ώρα σεμιναρίου,πεινούσαμε τόσο πολύ με τη φίλη μου,που ζωγραφίζαμε τυρόπιτα στρόγγυλη-είμαι Βορειοελλαδίτισσα-,τυρόπιτα τρίγωνη,τυρόπιτα τετράγωνη,τυροπιτάκια,τυρόπιτα σε ταψί,όλων των ειδών τις τυρόπιτες σε ζωγραφιές!)
(Aσχετο2:Έρευνες έχουν δείξει πως όταν κάποιος πεινάει,ο εγκέφαλος εκκρίνει κάποια ουσία που ανάγκαζει το άτομο να κάνει περισσότερες σκέψεις και συνειρμούς!Σαν να λέμε "ήτανε στραβό το κλίμα,το 'φαγε κι ο γάιδαρος!"-κι εδώ φαί-τη τύχη μου-)

8 σχόλια:

ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΧΑΡΑ!!

Έτσι ε; Περνάς από εδώ κοντά και δεν λες μια καλημέρα!
Εγώ κάρφωσα στους "ασφαλΗτες" του "Μακεδονία", ότι το παστίτσιο είχε μέσα του τις μπόμπες...
Έπρεπε να καμουφλάρεις το τάπερ μέσα σε κουτί του Τερκενλή.
Τώρα να παρακαλάς να τους κάτσει στο στομάχι.

Καλώς ξανάρθες στην blogoγειτονιά.
Καλή Κυριακή.

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Ωχ το καημενο, του πηραν τα φαγητουλια του μωρε;
ΠΟυ να μη τα χωνεψουν, που να τους μπει πυρετος σαραντα
χα χα χα

Ειδες τι εστι μαμαααααααααααα;;;;



Ααααααααααα ο καλυτερος τροπος για να κοιμηθεις ειναι να μη σκεφτεσαι οτι πρεπει να κοιμηθεις
Φιλια

Dreameraki είπε...

@Δύσπιστε καλά σε είχα καταλάβει!Χαχαχαχχα!Αυτό για τον Τερκενλή δεν το είχα σκεφτεί,τι άλλο θα κάνουμε!!Καλώς σας βρήκα!Καλήμέρααα!
@Ρίκη μου άσε άσε!Το τι εστί μαμά το βλέπω κάθε φορά που πηγαίνω και κάθε φορά που φεύγω από κοντά της!Έτσι,έτσι στήριξε με!Όσο για τον ύπνο,μου θύμισες αυτό που λένε-σκέψου οτι νυστάζεις πολύ και θα νυστάξεις!!Καλημέρα και πολλά φιλιά!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!

ΘΕΛΩ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑΑΑΑΑ!!

BlueKristie είπε...

Μην ξεχνάς πόσοι ακόμα εκπαιδευτικοί θα αναγκαστούν να ξυπνήσουν νωρίς καθώς και πόσα άκομα παιδιά -σαν εμένα- θα υποστούν το πρωϊνό ξύπνημα.
Όπως και να 'χει καλό κουράγιο σε όλους μας!!
Καλή εβδομάδα από Β.Ελλάδα! :)

Υ.Γ. Ωραίο background!

Dreameraki είπε...

Kristine μου καλομάθαμε στις γιορτές μου φαίνεται όλοι μας!Και σε όσους το λέω-που δεν πήραν καθόλου άδεια-με ειρωνεύονται!Καλομάθαμε και άντε να συνηθίσουμε ξανά!Καλή βδομάδα και καλό ξύπνημα!!

Dreameraki είπε...

Σκρουτζάκο σε κερνάω όσα θες,αφού κεράσεις πρώτα εσύ τούρτα!Άσε γιατί με αυτά με βλέπω να τη περνάω!Καλή βδομάδα και σ'εσένα!Θέλω τούρτααα!

D.Angel είπε...

Τώρα ξέχασα τι ήθελα να πω :)
Χα χα χα χα
Φιλιά πολλάαααααααα